![]() |
|
فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - نسخه قابل چاپ +- بزرگترين فروم شيرينگ.تفريحي.ماهواره-صفحه ي اصلي (http://asreyakhi.mihanbb.com) +-- انجمن: فروشگاه سایت (/forum-54.html) +--- انجمن: فروش انواع سی سی کم (/forum-55.html) +--- موضوع: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان (/thread-5.html) |
فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - admin - ۸-۳-۱۳۸۹ ۰۶:۴۷ عصر تعرفه های جدید اکانت های سیسیکم سرور قدرتمند و با كيفيت هلند به این صورت مي باشد: اکانت یک ماهه 130000 ریال اکانت دو ماهه 250000 ریال اکانت سه ماهه + 15 روز هدیه 360000 ریال اکانت 6 ماهه 670000 ریال اکانت 1 ساله 1130000 ریال براي اخذ اكانت فقط لازم است درخواست خود را در همين تاپيك ثبت نمائيد. اکانت تست ما 3 روزه در قبال 4000 تومان پول داده مي شود تا شما با خیال راحت به تست و راه اندازی رسیور بپردازید چون واقعا خیلی ها به اکانت تست نیاز دارند . طبق این شرایط هم جلوی سوء استفاده ها گرفته می شه و هم راه برای کسانی که واقعا به اکانت تست نیاز دارند بازه ... توجه داشته باشید که اکانت تست هر زمان که برای کاربر ارسال گردید از ساعت 5 صبح همان روز فعال میگردد . سرور هر روز ساعت 5 صبح ری استارت میشود . لطفا حتما هنگام درخواست اکانت تست مشخص کنید که رسیور شما چیست ... Iran Satellite بسته به رسیور شما اکانت تست رو می فرستند. کاربران عزیزی که اکانت تست دریافت می کنند به این نکته توجه داشته باشید از محتویات اکانت تست ( فایل cccam.cfg ) که به شما داده می شود در سایت چیزی ننویسید در صورت مشاهده فورا اکانت تست شما قطع خواهد شد . لطفا هر کس تمایل به دریافت اکانت تست دارد در همین جا اعلام کند تا شماره حساب برايش فرستاده شود , بعد از پرداخت مبلغ شما با ارسال يك پيام شخصي شماره فيش رو به admin اعلام كنيد تا اكانت شما فعال شود. توجه: دوستاني كه مايل به خريد اكانت هاي ماهيانه و تست هستند در همين تاپيك اعلام نمايند تا شرايط برايشان ارسال شود. RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - esmipour68 - ۵-۲۳-۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ عصر با سلام : لطفا شرایط خرید اکانت تست 3 روزه را برام بفرستید باتشکر RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - esmipour68 - ۵-۲۳-۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ عصر با سلام : لطفا شرایط خرید اکانت تست 3 روزه را برام بفرستید باتشکر RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - chatpesar - ۵-۲۹-۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ عصر با سلام لطفا شرايط خريد اكانت تست 3 روزه را بفرمائيد. همچنين رسيور Xcruiser 400 hd Plus مي باشد لطفا آموزش هاي اوليه را نيز ارسال بفرمائيد. با تشكر با سلام لطفا شرايط خريد اكانت تست 3 روزه را بفرمائيد. همچنين رسيور Xcruiser 400 hd Plus مي باشد لطفا آموزش هاي اوليه را نيز ارسال بفرمائيد. با تشكر RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - amirgh - ۶-۱۹-۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ عصر شماره حساب برای اکانت تست می خوام من sky star2.8 دارم پروگ دیویبی دارم با سرعت 64 وایرلیس متونم از اکانت شما استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون omidlooty@yahoo.com RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - helen - ۶-۲۹-۱۳۹۰ ۰۴:۴۳ عصر با سلام لطفا شرایط خرید اکانت تست سه روزه را بفرمایید با تشکر رسیور استرانگ 4902 دارم RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - rangeen_kamoon - ۷-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ صبح سلام از سرور انگلیس و هلند اکانت تست برای پلاگین hadu برای dvb میخواستم . شماره حساب بدین لطفا . ضمنا می خواهم بدونم کانالهای HD در DIGITURK در 7 درجه باز میشه؟ تقریبا من فقط اینا رو می خواهم ممنون RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - hab - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ عصر با سلام من رسیور استرانگ4902دارم اکانت تست میخوام بخرم RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - numberone12 - ۷-۲۰-۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ عصر طفا شرايط خريد اكانت تست 3 روزه را بفرمائيد. همچنين رسيور istar20000 full hd مي باشد لطفا آموزش هاي راه اندازی را نيز ارسال بفرمائيد. RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - pouriya - ۷-۲۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ عصر با سلام رسیور من astrosat 8000 HD است،لطفا اکانت تست را همراه شماره حساب و همچنین شماره تماس و راهنمایی استفاده از این اکانت را برای من ارسال فرمایید. با تشکر RE: فروش اكانت هاي قدرتمند CCcam با بهترين و قدرتمند ترين سرور در حال حاضر جهان - ستاری - ۷-۲۲-۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ عصر رسیور بنده ای استار 20000 FULLHD می باشد شیرینگ رایگان ان را راه اندازی نمودم متاسفانه تمام کانال ها با مکث و فریز و بعضی از کانال های اچ دی صدا ندارد خواستم بدونم کدام اکانت شما خوب می باشد اگر خوب بود اکانت تست برایم ارسال دارید درضمن شرایط ان را برایم ارسال فرمایید ![]() شرایط تست اکانت 3 روزه را برایم ارسال فرمایید/raindrops11092@yahoo.com رسیور بنده ای استار 20000fullhd می باشد |